Högtid av ljus och häxor.

Jag hoppas att ni som följt mig på lieshälsovärld också har hittat hit. Det var inte vilken lördag som helst igår, det var både halloween och alla helgons dag dessutom full måne för andra gången på samma månad, det var otroliga kraftfulla energier i omlopp. Jag älskar att pynta och fixa när det är någon slags högtid. Det är som om min kreativitet aldrig tar slut, jag kommer bara på fler och fler idéer. Så jag fixade spöken av konservburkar och av flörtkulor, samtidigt som jag köpt gravljus för att tända och tänka på våra kära som befinner sig på andra sidan i andevärlden. Jag skrev en lista på saker jag ville släppa, saker som jag inte behöver längre saker som inte gör mig gott längre. Det kändes faktiskt riktigt bra att få slänga denna lista i elden och verkligen bli av med det gamla och onödiga.

När skymningen kom så tände vi några ljus och det var riktigt skönt att sitta ute vid brasan och minnas våra kära, det kändes viktigt på något vis och framförallt så kände jag verkligen deras närvaro, så härligt. Mitt i allt detta med spöken, häxor och ljus så var det fullmåne, synd bara den var bakom molnen. Jag plockade i alla fall ut alla mina kortlekar, mina kristaller och allt annat som behövde laddas och renas, tre flaskor månvatten fick det också bli, bra med vatten som är laddat med energi, bra start på dagen. Ha det nu fint tills nästa gång Kärlek & Ljus Anne-Lie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *