Alla kan behöva en kristall

Idag har jag valt att skriva om kristaller lite allmänt, hur man väljer en kristall, hur man kan rena en kristall och även ladda och eller programmera en kristall. Det finns väldigt många kristaller och det kan därför vara svårt att veta vilken som är just för dig, om du får en i present är det enklare men om du ska köpa en till dig själv kan det bli knepigare, du kan behöva titta dig omkring på olika ställen och även på bilder av kristaller och även ta dig till butiker som säljer kristaller för att titt och även känna in vilken kristall som tilltalar dig. Du kan om du vill välja en kristall som hör ihop med ditt stjärntecken eller din födelsemånad och då kan den frigöra mycket fina energier.

När du väl har fått din kristall i din hand så kan du behöva rena den innan du börjar använda den. Rena kristaller kan man göra på flera sätt, under rinnande vatten, en skål med grovsalt, salt vatten, det går även att rena med örter, typ salvia torkade som du eldar på och då renar kristallen i röken av salvian. När du gör något utav detta som renings process så kan du samtidigt tänka eller visualisera att man tar bort gamla energier. Det finns några få stenar som inte behöver renas dom renar sig själva, det är citrin, kyanit, azeztulit. När du har renat kristallen så kan det vara läge att programmera kristallen, det finns också många sätt att utöva programmering. Om du är nybörjare och osäker på hur du ska gå tillväga så kan du hålla kristallen eller kristallerna en i var hand och föreställa dig ett ljus som omger dem, Om det känns svårt så håll dem framför en ljuskälla, typ ett stearinljus. Säg högt – jag tillägnar denna kristall till det högsta och bästa, må den användas i kärlek och ljus, du kan förstås ändra texten och använda en text som du har valt och som känns bra. Håll i kristallen ett par gånger under dagen och eller bär den på dig under en hel dag. Prova det kommer att kännas bra och du kommer att känna dess energier. Lycka till kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *