Denna bänk borde flyttas in i barnens rum!

Denna bänk ni ser nedan skulle passa perfekt in i barnens rum

Att skapa ett barnrum med en bänk där barnen kan sitta är en utmärkt idé för att skapa en mysig och praktisk plats för dem att leka, läsa eller bara koppla av. Här är några tips för att designa ett sådant utrymme:

  1. Välj rätt plats: Välj en lämplig plats i barnrummet för bänken. Det kan vara vid ett fönster för att skapa en läsnoke med bra naturligt ljus, eller längs en vägg för att maximera utrymmet.
  2. Storlek och stil: Välj en bänk som är proportionerlig med storleken på rummet och barnens ålder. En mindre bänk passar bättre i ett litet rum medan en större bänk kan vara mer lämplig om du har flera barn eller om utrymmet tillåter det. Tänk också på stilen på bänken och hur den passar ihop med resten av inredningen i rummet.
  3. Lägg till förvaring: En bänk med inbyggd förvaring är praktiskt eftersom den ger extra utrymme för att förvara leksaker, böcker, kläder eller andra barnsaker. Det kan vara en bänk med lådor, hyllor eller en lyftbar sits där du kan förvara saker underifrån.
  4. Tänk på säkerheten: Se till att bänken är säker för barn att använda genom att undvika skarpa kanter eller lösa delar som kan utgöra en risk för små barn. Om bänken är placerad nära ett fönster, se till att det finns säkerhetsåtgärder som fönsterspärrar eller skydd för att förhindra fallolyckor.
  5. Lägg till kuddar och kast: För att göra bänken extra bekväm och inbjudande, lägg till mjuka kuddar och kast. Detta skapar en mysig atmosfär och gör det mer lockande för barnen att sitta och spendera tid där.
  6. Personlig touch: Lägg till personliga detaljer som passar barnens intressen och personlighet, som favoritleksaker, bilder, konstverk eller dekorationer.

Genom att följa dessa tips kan du skapa ett härligt och funktionellt utrymme där barnen kan sitta och njuta i deras eget rum.

 

Om hade sagt till mig att hela min tillvaro skulle förändras……

Om du hade sagt allt detta till mig förra året så hade jag aldrig trott på dig……

Kärlek & Ljus Anne-Lie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *