Den främsta Ärkeängeln

Idag skriver jag om en största bland ärkeänglarna, Mikael, som betyder den som är lik gud. Mikaels dag infaller den 29/9. Mikael är helgonförklarad han finns med i bibeln och även i andra heliga texter. Änglar består av som vibrerar på väldigt hög frekvens. Mikael ses ofta på bilder som muskulös, atletisk med ett kraftigt ansiktsuttryck och ett kraftfullt kroppsspråk, ett av hans stora syften är att ta död på ego och rädslor.

När du behöver skydd så kalla på Mikael. När du sitter i bilen, när du känner dig rädd och har låga energier. När du behöver kapa negativa band som binder dig till gammalt så att du kan gå vidare, när du drömmer mardrömmar och har fastnat i gamla tanke mönster.

Ärkeängel Mikael kan hjälpa dig med att visa dig ditt livs syfte och ditt nästa steg inom de flesta områden, han kan hjälpa dig med viktiga livsförändringar. Du slipper inte att ta dina egna val men Mikael finns där för att ge dig styrka och stabilitet när du genomför dina förändringar och val. Mikael har förmågan att vara på flera ställen samtidigt, han finns och räcker till åt oss alla, du kan be honom komma nära dig och be om hjälp och stöd.

Du kan höra honom i samband med kriser, du kan känna honom genom din intuition, du kan se honom genom dina drömmar. Hans färg omkring honom är lila, kristall som hör till honom starkast är sugilit och kyanit, han tillhör elementet eld. när du ber ärkeängeln Mikael så kan du göra det genom att använda dig av bönen “Ge mig mod att möta den här situationen” Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *