Denna kristall kit har barnen i sitt rum!

Kristaller är en av mina stora passioner i livet, deras färger, former och underbara energier.

Ibland har vi problem med olika saker mer eller mindre då kan vi behöva lite förstärkning i form av några stycken kristaller som du för samman för att få ännu mer energi till något speciellt ända mål. Jag tänker mig tre stycken kristaller med nästan samma energier för att förstärka exempelvis ett “sova gott kit” eller ett “beskydd kit” eller ett “meditations kit”

Här är ett sova gott kit som du kan prova om du vill sova bättre. Rosa agat – är avslappnande och som har en närhet och en enkelhet. Lepidolit – Ger en inre och en balans, goda fina drömmar. Vit selenit – Ger en gudomlig stillhet, en ro och en slags rening. Programmera dem till det bästa och högsta för just dig.


Här kommer ett beskydd kit som du kan testa om du vill ha beskydd. Svart agat – beskydd, stöd med förändring och självinsikt. Ametist – Skydd mot negativitet och stress. Kyanit – hjälper till att säga nej och skydda mot energitjuvar.

Att använda kristaller när man mediterar är nog vanligt och förstärker meditationen. Bergskristall – förstärker, hjälper till att fokusera och balansera energi. Snökvarts – ger lycka, harmoni, immunförstärkande och läkande för auran. Selenitstav – hjälper oss att bli lugna, ger en inre frid och en mental klarhet, renande.

Att prova saker som tilltalar en är ju väldigt magiskt, man kan aldrig säga något dåligt om man inte har provat. Prova gärna andra kombinationer med dina kristaller du hittar säkert dina egna favoriter. Ha det fint Kärlek & Ljus Anne-Lie

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *