Naturens Kraft

Naturen är något av det bästa som vi har. Där finns kraft och fina härliga energier. Om vi hittar den kraften så kan vi använda den till att få en bättre hälsa, harmoni och en inre balans och ett välmående. Att spendera tid och vandra runt i naturen kan mildra känslan av ensamhet.

Med enkla övningar utan allt för stora äventyr eller kanske uppoffringar i vardagen kan du göra saker både inomhus och utomhus. Gå ut och njut av naturen och dess magiska krafter. Det finns en karaktär i filmen Avatar som sa “sch lyssna på träden, dom visar dig vägen”

Här kommer några tips som du kan prova. Ägna fem minuter till att visualisera färgen grön och leta sedan efter något grönt i din omgivning, färgen grön står för harmoni, lugn, optimism och läkning. Det är ju kanske ingen slump att färgen grön ofta förknippas med naturen. Försök att hitta den känsla av harmoni och hopp den gröna färgen står för. En annan övning är att välkomna solljuset, vilket vi alla säkert väntar på. Men vi alla vet ju att det är i solljuset som vi tankar d -vitamin och det är ju just brist på d -vitamin som kan göra oss nedstämda och eventuellt deprimerade. Ställ dig mitt i solljuset och låt det skölja över dig och din kropp, ta ett djupt andetag le och välkomna ljuset från ditt innersta. Kunskap om solljuset kan göra att vi ändrar oss och blir mer medvetna om dess kraft och då kan känna mer tacksamhet vid både soluppgång, solen mitt på dagen och solnedgången.

Du kan även använda kristaller och stenar och deras läkande krafter som också kommer från naturen. Förr byggde människorna enorma cirklar, pyramider och tempel av sten på speciella platser som låg i förhållande till stjärnorna, tack vare de exakta placeringarna kunde man förstärka jordens kraftfulla energier och för att få ut största frekvens i kristallernas läkande vibrationer. Så ge din kristall din fulla uppmärksamhet överför kärlek och tacksamhet till den, programmera sedan kristallen med din kärlek, eftersom kristallen är en del av jorden. Om du kan känna kontakt med din kristall på detta innerliga och heliga sätt så stärker du relationen med naturen.

En del av det som jag har skrivit i dagens blogginlägg har jag snappat upp när jag har läst boken 21 ritualer av Theresa Cheung och resten är helt och hållet mina egna erfarenheter.

Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *