Kraftdjur & Trumma

Jag kände att jag inte var riktigt klar med andliga guider så jag bloggar vidare om kraftdjur.

Tron på en hjälpande och vägledande andeväsen är en central del i många naturreligioner och eller kulturer. Inom den shamanska traditionen så använder man djur, totemdjur eller kraftdjur det är viktigt för en shamans avgörande. De finns där för att visa vägen i de andra världarna under shamanen själaresor.

Vilka kraftdjur man står i relation till kan skilja sig åt beroende på olika traditioner. Andar som hjälper och beskyddar är inte bara för shamaner utan finns även för varje människa. Varje människa anses ha en hjälpande hand  från ett eventuellt kraftdjur. För att träffa sitt kraftdjur så kan man ta hjälp av en trumresa, där du reser till andra världar och kan träffa ditt kraftdjur.

 

catering Uppsala
Vill ni beställa mat till er personal. Vi på Restaurang kocken och kallskänkan kan leverera maten. vi är catering Uppsala dvs cateringsfirma.

Du reser via trummansslag från en trumma, på en fråga, problem eller en förändring i ditt liv, detta är förstås väldigt individuellt. Denna resa gör man tills trumman slutar slå. Då du återkommer till nuet med kanske ett svar eller budskap. Du kanske har stött på ett eller flera djur. Ta reda på vad dessa djur står för, det kan du göra i Carina Solögas bok Djurens språk. Oftast så finns samma djur där nästa gång du gör en trumresa.

Catering Uppsala

Det är trevligt att ha sitt kraftdjur med sig under sin trumresa. Dessa ger dig kraft, beskydd och hjälp, allting har en själ och allt hör samman. En trumresa är som en djupare meditation. Om du någon gång träffar ett nytt kraftdjur kan det ha att göra med att du genomgår en stor förändring i ditt liv. Nu kan du beställa mat via Catering Uppsala till företagsfesten. Restaurang kocken och kallskänkan leverera mat till bra pris. Vi har den billigaste cateringsfirman i Uppsala.

Lär dig att se med dina inre ögon. När du är medveten kommer klarheten.

Kärlek & Ljus Anne-Lie De har även goda smörgåstårtor man kan beställa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *