Funderar du på att skaffa körkort?

I samarbete med Trafiko…

Det är trevligt att tänka på gamla minnen. När jag körde upp för körkort så var jag höggravid med min son. Även fast jag körde mot enkelriktat så fick jag godkänt på uppkörningen. Men värre var det med teoriprovet. Jag kuggade med en fråga. Så jag fick skriva om det efter två veckor.

Körkort, Trafikskola, Kartong

Funderar du på att skaffa körkort? Jag skulle rekommendera dig att kontakta Trafiko. Trafiko håller handledarkurser med handplockade lärare runt om i Sverige. Boka kurserna enkelt, direkt i mobilen! De har även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen. När du gått någon av deras kurser får du tillgång till plattformen helt gratis.

Trafiko har även gratis teoriprov. Även om det var många år sen jag tog körkort var det intressant att gå in och testa. Det var kul att svara på  de senaste körkortsfrågorna från 2021. Kan vara bra att friska upp minnet lite.

Hade jag haft tillgång till Trafikos hemsida och deras gratis teoriprov när jag tog körkort så hade jag självklart testat teoriprovet många gånger.

När jag kör bil i vinterväglag så brukar jag tänka på skillnaden att ta körkort i södra Sverige och i norra Sverige. Mycket snö och halt väglag vet jag att många tycker är lite jobbigt, men det kan även vara lärorikt, vid vinterväglag är du tvungen att köra lugnare och säkrare för att hålla dig kvar på vägen. I början på höstkanten kan det vara förrädiskt med halka, och många åker av vägen. Men träning på halt väglag är jag säker på ingår i Trafikos kurs utbud.

Det känns som om det går framåt även i körkortsvärlden och körskolevärlden, det låter bra med denna digitala plattform för övningskörning, som sagt hade jag inte redan mitt körkort så hade jag definitivt använt mig av Trafikos tjänster. Enkelt smidigt och fina erbjudanden. Så kör på ni som går i körkortstankar. http://trafiko.se

Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *