Min upplevelse av att bli spådd.

Idag bloggar jag om självinsikt utifrån att bli spådd, upplevelsen av att kanske få veta om varför man gör eller tycker om vissa saker utan att veta eller förstå varför. Jag blev spådd av en kvinna som finns på denna länk om det är någon som är intresserad. http://Siarmoone.nu

Allt började på messenger, ett meddelande dök upp i min lista, det löd ungefär så här “jag spår dig och du skriver om mig och din upplevelse” varför inte tänkte jag det finns ju några saker som jag funderat över och kanske kan få svar på. Vissa saker har jag ju koll på men nyfiken är jag ju alltid. Jag skickade iväg ett meddelande till Sylvia om att jag gärna bytte tjänst med henne. Hon svarade och återkom med tid, när hon skulle ringa upp. Sylvia visade sig vara en mycket trevlig, positiv och glad kvinna, vi hade ett riktigt fint samtal. Hon började samtalet med att jag ser att du har ett hinder i din förändring och för att du ska komma vidare så måste ta tag i det och göra något åt det. Det visste jag och det var en av sakerna som jag ville veta mer om. Hon fortsatte med att säga att du måste ha med dig hjärtat i denna förändring som du är i just nu, du har inte det till hundra procent. Du måste vilja med hela ditt hjärta, hon lät lite som min hälsocoach.

Samtalet rullar vidare och det dök upp andra intressanta saker, saker som jag verkligen tog till mig. Det är ibland fint att få en förklaring på det som händer runt omkring i livet. Jag kommer inte att berätta allt för er om vad denna härliga och glada kvinna gav mig, men jag ska bjuda på några saker till.

Hon fick till sig att jag gillar och håller på med örter och dessas kunskaper, att jag i ett annat liv varit en klok gumma i en liten by i ett litet torp med massor av fina energier, jag hjälpte även kvinnor att föda deras barn. Hon pratade just om örten älggräs vilken jag hade plockat och testat förra sommaren. Hon pratade om en man som är min själsfrände från ett annat liv, som kommer att finnas som en mentor, han kommer lära mig saker som är viktiga på min väg och i mitt lärande. Hon fick även till sig att jag har en stor kreativitet och att jag oftast precis när jag vaknar och även under min sömn löser problem och får mina idéer, vilket stämmer.

Hon såg även djur omkring mig och att jag har ett stort hjärta för alla djur, djur som är skadade och eller inte mår bra söker sig till mig, och att jag har lätt för att kommunicera med djur, hon sa även att hon tyckte att jag skulle gå en utbildning i djurkommunikation. En sådan kurs bokade jag upp mig på förra året men den har blivit framflyttad på grund av pandemin. Hon berättar för mig att jag älskar att vara i naturen och vid vattnet att jag har mina ställen där jag tankar energi, får återhämntning och jordar mig. Två timmar innan hon ringde mig så satt jag i min bil på väg hem och bestämde att i helgen ska gå till min favorit plats vid vattnet och tanka energi. Jag är ju medveten om att alla medium arbetar ju på sitt sätt och Sylvia hon spår och kanaliserar, det är hennes sätt. Vi arbetar på våra egna sätt, det som passar oss bäst, det viktiga är ju syftet med att vi gör det, att hjälpa människor kan vara en anledning, det finns säkert flera.

Sylvia fick i alla fal  mig att fundera på saker som jag gör eller inte gör och varför, det var bra för mig med insikt i mitt eget liv. Sylvia känns för mig som en genuint glad, positiv kvinna, som gjorde ett bra jobb när hon spådde mig, jag rekommenderar henne det varmaste, om du är nyfiken på dig själv, eller vill bli spådd av någon annan anledning. http://Siarmoone.nu Här är hennes länk för att läsa mer om denna kvinna och hennes tjänster, länken söker du på facebook.

Kärlek & Ljus Anne-Lie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *