Nymåne, nystart

Idag bloggar jag om nymåne som infaller i morgon söndag 8/8. Nymåne innebär att varje månfas alltid börjar med nymåne, det är dags för att starta upp något nytt, en ny start. Ur andlig synvinkel är nymånen den perfekta tidpunkten att påbörja ett nytt projekt eller en ny förändring, energin från föregående måncykel har nu rensats ut så att du kan starta om på nytt.

 

Många tycker att denna del är det mest spännande av månvarvet. En tid att se framemot, planera för, starta upp projekt eller förändringar. Meditera över dina drömmar och ta emot det som kommer till dig från universum, det är i denna nymåne fas som du ska ägna tid åt dig själv och lyssna inåt, uppåt. När man börjar tro på något, skriver eller ritar ner det så börjar det att manifesteras.

Att ingå en ceremoni vid nymåne kan vara väldigt energifyllt. Andas i stillhet och tänd ett ljus, fokusera på framtiden och tänk positivt på det du vill starta upp och eller förändra, så stärker du energin omkring det, skriv ner på en lista och sätt papperslistan längst ut på en pinne och bränn den samtidigt som du ser röken som tar dina önskningar upp till universum. Prova och lycka till, har du någon annan ceremoni så dela gärna med dig. Ett citat jag tycker om är “Solen ser din kropp, Månen ser din själ” vet ej vem som skrivit det.

Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *