Tigerungen

När livet vänder när man drabbas, när det gör ont, när man gråter tills man inte har några tårar kvar, när man känner enorm saknad, när någon man levt med varje dag i 17 år försvinner, släpper livet och somnar in för alltid.

Det är då det känns tomt det är då du tror att du aldrig ska sluta gråta, det är då du inte kan förstå vad som har hänt. Livet ska gå vidare men livet går inte vidare, det har stannat och du står och trampar och vet inte hur du ska ta dig vidare.

Det är då det kan vara bra att få vara där ett tag att få sakna, att få gråta och sörja, att få vara där tills det känns ok att ta ett steg vidare, ut ur sorgen och in i minnenas värld, där du kan minnas stunderna av glädje med glädje, livet blir plötsligt lättare och lite roligare.

Det är du du nämna hans namn utan att börja gråta utan du gör det med ett leende på dina läppar. Det är då det värsta är över och minnena får dig att glädjas och må bra.

Älskade Tigerungen äntligen är du där du vill vara i katt himlen med Pepsi utan smärta.

Kärleken är stark, saknaden är fortfarande ännu större snart minskar den, men jag ska stanna i sorgen en stund till för jag är inte redo ännu……

Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *