Att kommunicera med Djur

Idag bloggar jag om en kurs som jag går just nu, djurkommunikation en magisk och intressant kurs med allt vad det innebär. Kursen finns hos http://www.mithera.se

Kursen är två tillfällen, två helger och mellan kurstillfällena ska vi träna på att kommunicera med tio olika djur som vi inte känner. Det är otroligt häftigt när man verkligen får kontakt med djuret och djuret verkligen vill samarbeta, du kan få reda på en hel del om djuret, vad hen tycker om att göra, favoritmat, hur hen mår och en och en annan hemlighet, men då behöver du själv bjuda på en egen hemlighet.

Ägaren kan ju också få information, som djuret kan berätta, som kanske ägaren inte visste, och även saker som ägaren redan vet och kan konstatera. Djur kommunicerar på olika sätt och vi uppfattar på olika sätt, djuret kan exempelvis dela en känsla till mig som jag sedan får till mig som en färg eller känsla eller genom syn och / eller hörsel. Det är otroligt spännande.

Vi har två lärare i kursen det är Ulf och Maria Therese som själva har gått en utbildning i djurkommunikation, när Maria Therese gick kurs så frågade hon mig om hon fick kommunicera med en av mina katter, absolut sa jag. I det samtalet var det bland annat två saker som kom fram, och det var att hon älskade riktigt såsig mat så det var enkelt att ordna fick och hon visade tydligt att det var bra, det andra var att hon berättade för Maria Therese att hon tyckte om när jag pratade med henne men hon ville att jag skulle prata visuellt. Så jag provade det också och helt plötsligt så kunde vi kommunicera med varandra i det vardagliga.

Klart att jag provade att prata visuellt även med mina två pojkkatter och det fungerade också väldigt bra. Allt detta är så spännande och syftet att gå kursen för mig är att hjälpa djuren till det bättre genom att få deras tillit och visa dem min kärlek från hjärtat så vi kan ha en fin kommunikation, allt för djurens bästa. Jag kommer nog att träna på fler än vad jag har i läxa. Än så länge har det blivit några katter, men jag ska utmana mig med både hundar och hästar.

Det som är viktigt i djurkommunikation är att vara närvarande och bli ett med djuret. Hästar är fantastiska healing djur, dom tycker om dig som du är. Djur lever i nuet och oroar sig varken för igår eller i morgon. Djur kan luras, speciellt om det handlar om deras mående, smärta. Som djurkommunikatör talar man alltid positivt till djuren. Djurkommunikation handlar om att lyssna med hjärtat och känslan och att inte analysera, ta helt enkelt emot med ett öppet sinne. Länk till kursen finns ovan, där finns även andra spännande och trevliga kurser. Kommunicerar du med djur, hör av dig och berätta.

Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *