Stjärntecken & Horoskop

Idag bloggar jag om insikter och annat smått och gott.

Igår när jag satt i bilen på väg hem från mitt arbete så plingade det först till i telefonen aha ett sms, saken är den att jag lyssnar alltid på bok när jag kör bil ensam. I vilket fall som helst så skulle jag ändå stanna till vid byns affär. Jag kollade numret och klickade upp meddelandet då var det från en tjej som jag har haft kontakt med som ställer horoskop, jag hade glömt bort att hon skulle ringa mig just den dagen kl 17. Denna kvinna utbildar sig till astrolog och behövde klienter att träna på.

Jag skickade iväg en tumme upp för återkoppling. Helt plötsligt var min kväll jättespännande. Jag förberedde mig med papper och penna och kl 17 ringde hon, det första hon frågar är är du andlig, spirituell, jobbar du som medium eller healer. Jag berättade kort att jag är utbildad både som medium och andlig healer, hon fortsätter med att säga jag har aldrig sett så mycket av detta nertryckt i ett och samma hus, astrologi språk.

Hon fortsatte och beskriva och berätta om hur jag har haft det och vad som kommer att ske och mycket om hur jag är som person, det är då jag ställer frågan men allt detta passar ju knappast in på tvillingen, jag är född i tvillingens tecken. Hon svarar att jag förstår att du inte känner dig som en tvilling, nästan alla dina accenter och hus ligger i skorpionens tecken, även neptunius, dessutom har månen en stor betydelse för dig, den dagen du föddes var det månförmörkelse och det följer dig genom livet förklarade hon.

Det var mycket som kom på plats efter det samtalet. Jag läste även på om skorpionen och det stämde allting. Hon berättade även att hon aldrig har fått till sig ett sådant intensivt horoskop med så mycket innehåll. Hon prickade även in mitt arbete. Underbart, jag var helt uppspelt och äntligen kunde jag på något vis känna mig hemma…. Så jag är super tacksam för att jag fick detta till mig, det var precis vad jag behövde just nu, tack än en gång.

Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *