Schampo

Sponsrat inlägg i samarbete med Mjällbusters.

Ett effektivt mjällschampo för män och kvinnor med mjäll och torr hårbotten.

Äntligen ett schampo som fungerar. Jag har alla fel som detta schampo kan rå på, torr hårbotten, mjäll, jag går ut med blött hår och när det kryper mot minus fem på termometern så åker mössan på och sitter oftast där hela dagen. Det är faktiskt jobbigt när det kliar i hårbotten och det blir rött och irriterat. Jag har provat många schampon just för dessa problem, men jag har inte lyckats hitta något som fungerar.

Så dök Mjällbusters upp, detta schampo har allt som jag behöver för mitt hår som blir både torrt och trött på vintern. Dessutom så är det tillverkat i Sverige då blir det kort leverans tid. Tänk Mjällbusters som råder på både torrt och mjälligt hår, ingen är mer tacksam än jag, det kan inte bli bättre. Ett effektivt och bra mjällschampo är precis vad jag behöver. Framförallt denna årstid. det ska bli jätte kul när flaskan Mjällbusters dimper ner i min brevlåda, äntligen kommer jag att få ordning på mitt hår och min hårbotten.

Jag tror att vi är många som jag med dessa problem och varför inte prova med tanke på hur bra och effekt schampot är. Jag ser verkligen framemot att ge mitt hår en behandling och sedan kunna känna känslan av att mitt hår och min hårbotten mår riktigt bra. Tänk att inte behöva vara orolig för att det kliar eller är mjälligt, jag kommer även att dela med mig till min man han har tunt hår och en känslig hårbotten, det kommer att göra hans hårbotten gott.

Jag provar schampo för som sagt varje vinter får jag problem med min hårbotten. Vill du också beställa ditt schampo online så gå in på https://.www.mjallbusters.se/

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *