En annorlunda lekrum för barn med säker trappa upp.

Jag har funderat mycket på detta med andliga guider och känt att jag måste ta reda på mer om detta. Vi alla har ett högre jag eller vår ande. Det är genom din guide som du kommer i kontakt med ditt själv. En andlig guide är en del, en aspekt av sinnet som ser sakernas tillstånd ur ett högre perspektiv.

En annorlunda lekrum för barn med säker trappa upp.

En annorlunda lekrum för barn med säker trappa upp.

Under vårt liv på jorden så har vi ett antal guider med oss, det kan vara i form av kraftdjur, schamaner, varelser från naturen, släktingar som befinner sig i andevärlden, änglar. Vissa av dessa guider stannar hos dig hela livet, vissa lämnar dig oftast vid stora förändringar som du gör i livet, då an de komma nya guider.

Kommunikation med din guide sker inom dig själv och kommer till uttryck som insikter och klara tankar, en ren och klar kanal mellan dig och din guide utan egots inblandning, egot är ett annat stort ämne som jag kommer att blogga om vid en annan tidpunkt. Att kommunicera med dina guider är egentligen en helt naturlig förmåga, vilket innebär att alla människor kan kommunicera på denna nivå.

Det kan ibland ta olika lång tid för olika människor att träna upp förmågan, så ha tålamod med dig själv, du gör ju framsteg varje gång du tränar, meditation är en bra övning att få kontakt med dina guider. Det som är det viktigaste för att få kontakt med sina guider är att vara öppen och lyhörd, så visar dom sig förr eller senare, är du genuint intresserad så kommer svaren. Ibland kan man på ett oförklarligt sätt känna att det finns någon precis nära inpå.

Det här inlägget postades i Lekrum. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *