Köpa godis online och marshmallows

Vad kan man göra för gott med marshmallow recept som är enkel?

Marshmallow är ett skumgodis som ofta är vitt och smakar vanilj, men förekommer även i andra färger och smaker. Tex Wendelins marshmallow smakar jordgubb. Marshmallows går att köpa i vanliga livsmedelsaffärer bla ICA och Willys. Marshmallows kan användas exempelvis på glasstårta och i varm choklad (små marshmallows). Eller kan dessutom grillade och man äter dem då med kex och choklad.

köpa godis online
Enkelt att köpa godis online när man kollar in godis från . Här kan du köpa allt möjligt inom godis, te, kaffe och kryddor. Fortsätta att köpa godis online när du har tid.

Hur gör man marshmallowklubbor med choklad?

Trä upp marshmallows på spett du kan tex ta grillspett.

Hacka chokladen och smält den på låg effekt i mikron eller på ett ångbad. Du ska även röra om emellanåt så att inte chokladen bränner fast. Du hittar olika sorters choklad hos Wendelins som du kan använda och välja den smak du gillar bäst. Tex så kan du även smälta ned kaffebönor dragé dvs kaffebönor doppade i choklad.

Doppa marshmallows i chokladen och strö strössel eller annat gott som nötter över chokladen.

Sätt pinnarna i ett par höga glas och sätt in glasen i kylen tills chokladen stelnat. Sedan är det bara att servera dem till olika fester eller event.

Vill du smälta marshmallows för att dekorera bakelser och tårta med?

Hur man smälter marshmallows?
Gör så här för enkelhetens skulle
  1. Lägg Wendelins marshmallows i en bunke och låt smälta i mikron på normal effekt. Håll alltid koll så att den inte blåser upp för mycket för den blir lika platt igen.
  2. Strö ut florsocker på bänken och doppahänderna i sockret innan du tar upp marshmallowsklumpen så att det ej fastnar i händerna på dig.
  3. Skär i kuber och låt torka ytterligare 30 minuter.

Enklaste gällande marshmallow recept dvs eftersom du då ska köpa godis online för att laga till det.

INGREDIENSER för en perfekt marshmallow recept

SÅ GÖR DU fler marshmallow recept

  • 100 g grovhackad Mörk Choklad eller ljus choklad
  • 2 dl Wendelins marshmallows
  • 100 gram guldhasselnöt som du först krossar
  • 1 msk matolja eller så tar du cocosolja som är smakfri dvs helt utan smak
  • 1/2 dl röda cocktailbärSmält chokladen med oljan.Blanda ner övriga ingredienser, och häll i en form som är 1×1 dm med plast-folie i.Låt stelna i kyl eller frys i ca 1 timmeSkär upp i bitar, ät och njut och sedan kan du köpa godis online hur ofta du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *