Djurkommunikation

Förra helgen var jag på kurs utanför Uppsala, djurkommunikation och djurhealing otroligt spännande och givande. Det var kursdel två av två, första delen gick av stapeln i september förra året. Tiden som var emellan kurserna skulle vi träna på minst 10 djur.

Det var skönt att ha gott om tid på sig att öva. Första kursdelen så pratade vi mycket om hur djur fungerar och på vilket sätt vi som vi kan kommunicera med dem. Framför allt så var det katter, hundar och hästar som vi kommunicerade med, det var en del praktiskt att gå igenom. Djurkommunikation är en slags telepatisk kommunikation mellan dig och djuret, telepati är faktiskt ett av våra sinnen som vi har. Man brukar säga “När man talar om trollen så…” Kommunicera gör man genom bilder, känslor och ord som får till sig av djuret. Oftast så tycker djuret om att kommunicera och känner ofta sig efteråt lugn och harmonisk.

Kommunicera med djur kan man göra både på distans och genom fysiska möten. Vi lärde oss att tona in på djuret via vårt och djurets hjärtchakra och pannchakra, med mycket kärlek. Vi hade även frågor till djuret som vi kunde använda vid kommunikationen, som tex Vad tycker du bäst om att göra ? Har du något du vill berätta för din ägare ? Osv. det är oftast svårare att kommunicera med sina egna djur på grund av att man har starka känslomässiga kopplingar, det blir lätt då att känslorna tar över.

Andra kursdelen blev det lite mer avancerat och spännande för då fick vi lära oss att kommunicera med djur som gått över till andevärlden, vi fick även utifrån två bilder av två olika djur varav ett djur fanns i andevärlden känna in vilket som levde och vilket djur som inte levde. Det viktigaste är alltid att presentera sig för djuret och sedan fråga om djuret vill kommunicera. Det är bra för djurkommunikatören att veta hur gammalt djuret är och vad djuret heter, som jag skrev ovan så fungerar det att kommunicera på både distans och i fysiska möten. Vi utförde även healing på djuren vi balanserade djurens chakran, de flesta djur tycker att det är skönt harmoniskt.

Alla kan lära sig att kommunicera med djur, lämna allt som surrar i huvudet och allt analyserande en stund och lyssna med känslan och ett öppet sinne och ta bara emot det som kommer, träningen kan ligga i att skilja på sina egna tankar, känslor och det man tar emot av djuret. Jag kan verkligen rekommendera denna kurs för alla djurälskare där ute som är nyfikna och vill lära sig kommunicera med djur. Det är så spännande och givande. Kursen finns på http://mithera development.se

Kärlek & Ljus Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *