Därför ska du anlita en mäklare

Spara pengar genom att anlita en bra mäklare

Tänk på vad en mäklare kan hjälpa till med så att ni kan få en lägenhet till ett pris ni själva kan betala. Vet ej person som direkt sade ett för högt pris i rädslan för att förlora lägenheten till någon annan. Det visade sig att det inte fanns en enda som budade på den lägenheten förutom denna impulsiva personen själv. Denna person budade över sig själv flera gånger och blev sedan arg på sig själv. Det är också möjligt att innan kolla upp själva mäklararvode innan ni sätter i gång. Läs noga på allt innan du ger dig in i affären är mitt råd.

Du kan också anlita en mäklare om du vill ha en bostad till ett bra pris. För en mäklare har ett intresse att kunna tjäna pengar så ju mer du lägger ut på lägenheten desto mer kommer mäklaren att tjäna på det då de lever på själva provisionen. Så här kan det vara lite trixigt att försöka tala om för mäklaren att du ej har råd. Samtidigt ska du inte spela guldgosse med pengar för då är risken också att de tror att du har råd med allt när du i själva verket inte alls har råd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *