Drömmar är en del av attraktionslagen

Dina drömmar är en indikation på vad som är på väg att hända härnäst i ditt liv. Bara du förstår mönstret i dina drömmar så kan du även hindra det som du inte vill ska hända.

Låt mig förklara närmare hur jag menar med att dina drömmar är en indikation på vad som är på väg att hända i ditt liv. Medans du lever så går du omkring med olika känslor. I dina drömmar så får du dina känslor beskriva i bilder och då är det viktigt för din del att kunna tyda de bilder du får in. Tex jag har återkommande drömmar om badrum och skola. Jag vet i dag vad som menas med om jag drömmer om badrum eller när jag drömmer ständigt om att jag fortfarande går i skolan. Numera drömmer jag inte om skolan som tur är för jag har löst de problemen och därför inte längre drömmer om skolan. Jag drömmer fortfarande om badrum och jag vet exakt vad det betyder, men i dag har jag fortfarande ingen lösning på den gåtan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *