Här kan barnen verkligen leka som de vill.

Detta rum är verkligen barnsäkert och mycket rolig plats för barn.

Här kan barnen verkligen leka som de vill.
Här kan barnen verkligen leka som de vill.

En annan del av mig är att jag är otroligt proffsig på att laga mat och ge nytt utseende till mat som folk inte har träffat på någon annanstans i världen. Nedan tex så har jag en maträtt jag själv har kommit på.

Jag har då kryddat köttfärs med vitlök, salt och peppar. Sedan gröpt ur tomater och fyllt dem med köttfärsen och sedan lagt in i ugnen för att de ska gräddas så långsamt som möjligt. Tänk på att mat som gräddas långsamt ger er bättre energi än mat som har stressats fram. Det är superviktigt att laga mat när ni är på gott humör därför ska ni vara vaksamma över vilka tankar ni tänker medans ni lagar mat. Allt det onda och det goda ni tänker kommer senare att smitta av sig på folk som sedan äter er mat.

Medans maten står i ugnen så tar ni färsk spenat och hackar den. Sedan steker ni den i smör med vitlök och salt som smakförstärkare. När detta är färdigt lägger ni den i kylskåpet så att det ska bli kallt. När det har kallnat blandar ni stekta spenaten med yogurt. Detta blir sedan ert underlag för maten som ska stå på den som ni kan se nedan. En bädd av spenatyogurt med köttfärsfyllda tomater. Smaka och njut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *