Vill barnen plocka maskrosor för att göra tavlor till sitt rum?

Är det ett måste om man vill göra en förändring i livet, kosten, vikten, träningen eller vad det nu.

Att gå på djupet och ställa stora svåra frågor som du ibland behöver fundera på i flera dagar innan du finner något svar. Ett exempel är hur skulle du vara, må och se ut om du var en bättre version av dig själv om hela du var perfekt. Den är inte lätt att svara på.

Ofta vet man inte det, det kan börja med att man vill förändra en sak och inser att det blir flera. Många är ju jättenöjda med sig själva sitt liv och hur det fungerar. Det tycker jag är fint. Men vi andra som drunknar i tips, råd och annat som ska göra oss till en bättre människa. det jag vet är att vill du göra en förändring så måste du göra det själv och att vägen dit beror helt och hållet på ditt mål och att ditt mål är 100% ärligt.

Men hur i hela världen ska jag veta vad som är rätt för mig, det är ju så mycket som spelar roll i alla fall för oss kvinnor, ålder förbränning, klimakteriet, söt sug. Om man ska prova sig fram då hinner inte jag hitta det som passar mig innan jag ligger med näsan i vädret. Viktigast av allt är vilka ska man lyssna på det finns så många som kan så mycket om livsstilar som är bra, kost som är bäst, träning för oss över 50 år, forskare som vet…. det är verkligen en djungel, men jag tänker inte ge upp, jag börjar med att sätta upp mitt mål sedan väljer jag vilken väg jag ska ta för att nå målet, under tiden tar jag saker som dyker upp just då. Jag tror att det blir bäst för just mig, vad är bäst för dig och har du lyckats, berätta gärna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *