Mandala för din sinnesro & Eldning

Mycket händer just nu och jag vill hinna ta del av allt så jag börjar presentera Mandala

Vilken vecka, nu känns det som om vi går rakt in i hösten med alla dessa händelser, mörkt, kyligare äntligen elda inne i öppna spisen är en av mina favorit nöjen, mysigt och varmt, idag fick jag också ett kreativt ryck jag gjorde en mandala för att hedra moder jord…. jag kände att jag ville ge någonting tillbaka till henne.

Jag har varit trött denna vecka det har varit en jobbig och påfrestande vecka, det blev tidiga kvällar, utom i onsdags då jag var på Mithra på en workshop i djurkommunikation jätte bra var den och det var värt att bli en sen kväll, som sagt jag är ingen kvälls människa. Vi slutade veckan med att gå på 50-års fest i Uppsala så trevligt och sent puuh.

Ett litet tips ska ni självklart få dessa två kristaller måste ju bara vara helt ok tillsammans tänk dig ametisten, meditation, avslappning, helhetssyn tillsammans med agaten, självacceptans, närhet och enkelhet, en mild, fin och mjuk sten tillsammans med ametisten som stödjer dig att släppa taget om oro och negativa känslor och även stress…..först bli av med det dåliga och sedan få känslan av allt det fina och positiva…….testa jag tror att det blir suveränt ihop…… ha en fin vecka och ta hand om varandra så ses och hörs vi snart jag har nya saker på gång så håll ögonen öppna…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *