Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mandala för din sinnesro & Eldning

Mycket händer just nu och jag vill hinna ta del av allt så jag börjar presentera Mandala

Vilken vecka, nu känns det som om vi går rakt in i hösten med alla dessa händelser, mörkt, kyligare äntligen elda inne i öppna spisen är en av mina favorit nöjen, mysigt och varmt, idag fick jag också ett kreativt ryck jag gjorde en mandala för att hedra moder jord…. jag kände att jag ville ge någonting tillbaka till henne.

Jag har varit trött denna vecka det har varit en jobbig och påfrestande vecka, det blev tidiga kvällar, utom i onsdags då jag var på Mithra på en workshop i djurkommunikation jätte bra var den och det var värt att bli en sen kväll, som sagt jag är ingen kvälls människa. Vi slutade veckan med att gå på 50-års fest i Uppsala så trevligt och sent puuh.

Ett litet tips ska ni självklart få dessa två kristaller måste ju bara vara helt ok tillsammans tänk dig ametisten, meditation, avslappning, helhetssyn tillsammans med agaten, självacceptans, närhet och enkelhet, en mild, fin och mjuk sten tillsammans med ametisten som stödjer dig att släppa taget om oro och negativa känslor och även stress…..först bli av med det dåliga och sedan få känslan av allt det fina och positiva…….testa jag tror att det blir suveränt ihop…… ha en fin vecka och ta hand om varandra så ses och hörs vi snart jag har nya saker på gång så håll ögonen öppna…….

1 comment / Add your comment below

  1. Jag blev separerad från min man för tre år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag fick rådet av familjer och vänner att släppa taget och glömma äktenskapet och gå vidare i mitt liv. Jag ville inte gifta mig med någon annan för innerst inne älskar jag fortfarande min man. Jag led så mycket av smärta och förvirring att jag läste en rekommendation på nätet om hur Dr Alaba återförenade ett trasigt äktenskap med hjälp av sina andliga krafter. Jag fortsatte att läsa så många vittnesmål om hur han hjälpte till att sätta stopp för skilsmässor och återupprätta människors före detta älskade och min tro förnyades. Jag kontaktar Dr Alaba omedelbart några minuter senare, han svarade mig och gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, efter att jag uppfyllde kravet två dagar efter ritualen förändrade besvärjelsen mitt liv runt min man som inte pratade med mig. Två dagar ringde han till mig mitt i natten och grät och bad om ursäkt att detta är demonernas verk, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel så jag förlåter honom. Nu är mitt äktenskap i balans. Dr Alaba-ritualen fungerade utmärkt och mitt äktenskap är starkare än tidigare, och ingenting kan skilja oss åt igen. Jag besökte så många webbplatser som jag letade efter hjälp, det var hopplöst tills jag fick kontakt med Dr Alaba, den riktiga mannen som hjälpte mig att återställa mitt trasiga äktenskap om du har ett liknande problem i ditt äktenskap, du vill att din man eller fru ska älska dig om igen. , Du har någon du älskar och du vill att han eller hon ska älska dig i gengäld, du har en utmaning i ditt liv, stavningsmallen av Dr Alaba är lösningen och svaret på ditt problem, whatsapp / viber med hans telefonnummer: +1(425) 477-2744, Kontakta honom idag genom att skicka ett e-postmeddelande till dralaba3000@gmail.com. Låt inte någon ta din make ifrån dig.

Lämna ett svar

Till startsidan