Har du växter i barnens rum kan du dekorera dem med kristaller

Hoppas att ni har det fint och välkommen till min blogg.

Idag skriver jag om Kristaller och deras energi och påverkan. Att jobba med kristaller behöver inte vara svårt eller krångligt, du använder enkelt kristallen för att förstärka din intention som sedan tillsammans med dig förändra ditt liv eller levnadssätt. det går att uppnå resultat genom daglig kristallritual tillsammans med din intention. När du känner dig klar med vad du vill, önskar tänker genomföra då kan du agera på det sättet som får dig att leva så sant och fullt som möjligt.

Det är inte kristallen som gör förändringen det är du som gör den, det är inte kristallen som gör jobbet det är du som gör jobbet. Kristallen är ditt verktyg som hjälper dig att ta dig dit du vill.

Kristaller behöver renas regelbundet antingen i solljus, fullmåne eller salviarök, rena dem gärna inför varje ny intention eller minst en gång i månaden.

 

jag använder mig ofta av två stycken golden healers när jag mediterar dom stärker mig i framgång, självförtroende, det högre jaget och den lugnar. Kristallerna ger mig styrka under min dagliga meditation och att sätta min intention för dagen. jag bär ofta kristaller på mig under dagen och innan jag lägger den i fickan eller i min bh så börjar jag med att rena den med salviarök samtidigt som jag visualiserar och ber den förstärka min intention för dagen eller om jag behöver extra av den energi som kristallen står för. Om jag exempelvis behöver få något gjort så kan jag använda en röd jaspis eller om jag behöver prioritera och fokusera på min hälsa så använder jag en turkos.

Idag så bär jag en svart turmalin som är för att skydda mig och mitt hem, grunda mig och ge mig klarhet kring rädslor. När jag bär en kristall så är det en kristall som jag är i behov av just då en kristall som har den energi som behöver förstärkas hos mig just då.

Det finns inga rätt eller fel hur man använder sina kristaller och vi vet egentligen inte vad som gör kristallerna och stenarna magiska. Så jag tänker ha roligt med dem, kombinera dem tillsammans och se vad som händer, fyll dem med din intention och känn in energin,  hur känns det ? Lycka till

#kristall #energi #Stone # strength

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *