Djurkommunikation – hur fungerar det

Idag skriver jag om djurkommunikation, det är något som står mig nära, jag har själv tre katter som tillhör familjen, tre helt olika personligheter två hankatter och en hon katt.

Jag har alltid pratat med djur allt från nyckelpigor till kor. Jag har då pratat med dem så som jag pratar med människor, visst har jag märkt att dom känner av min uppmärksamhet som jag ger dem. Nu när jag har gått både en healing utbildning och en medium utbildning så har jag funderat mer över vad och hur man kommunicerar med djur.

Jag tänker att det måste ske på ett annat sätt, ett annat plan. Det var då det dök upp i mitt flöde på facebook “Gratis online kurs lär dig prata med djur” så jag tog den på tre dagar och fick en enklare introduktion. Telepati och visuellt det är så vi pratar bäst med våra djur, jag förstod ändå inte allt och kände att detta vill jag fördjupa mig i. Annat kom emellan. Men ett meddelande med en fråga från Maria Therese min lärare och vän dök upp hon berättade för mig om att hon gick en djurkommunikations utbildning i England och frågade då mig om hon fick träna på en av mina katter och att jag i gengäld kunde ge henne en skriftlig feedback på den sessionen. Det blev min honkatt som heter Pepsi och nu är 19 år, hon var då 17 år.

Maria Therese skrev till mig samtidigt som hon kommunicerade med Pepsi och det kom fram mycket bra saker, positiva saker Pepsi berättade bland annat att hon nu för tiden har lite lägre energi än förut, vilket jag kunde förstå eftersom är så gammal, hon berättade om en rosa filt som hon brukar sova på och som är hennes ( vilket det inte var från början den var min och hon adopterade den helt enkelt jag hade inget annat val än att ge bort den) hon berättade om de andra katterna som bor hos oss också, hon berättade om maten att den gärna fick vara lite blötare / såsigare, jag är hennes favorit och hon tycker  mest om när jag pratar med henne visuellt, mycket av detta har jag kunnat ge henne tack vare Maria Therese vilket har gjort att Pepsi och jag har kommit varandra närmare.

Så nu är det snart dags för mig att gå min första del utav två i djurkommunikation den 27-29/11 är det dags på http://Mithera Development, med Maria Therese och hennes man Ulf som också är utbildad i djurkommunikation. Alla som älskar djur och vill förstå och tala med dem på deras plan kan gå kursen, den är både för nybörjare och medier som redan talar med djur. Denna kurs kommer att bli super spännande en riktig upplevelse. Några saker som man kan kommunicera med djur om är deras familj, var dom bor, hur mår djuret, finns där andra husdjur, favorit sovplats eller leksak….. du förstår hur spännande att få ta del av deras liv det här blir bra, jag hoppas att vi ses på kursen… Ta hand om er vi hörs. Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *