Hälsan påverkas av din andlighet

Välkommen till min blogg, det finns ett till stort intresse i mitt liv förutom andlighet och det är hälsa.

Att få vara frisk och må bra. Vi kan påverka vår hälsa genom vad vi väljer att äta, om vi stressar, hur vi sover, om vi röker men också om hur vi trivs med oss själva och de människor vi har omkring oss och att vårt liv har en mening.

För mig är andlighet och hälsa något som jag behöver lika mycket och som fungerar bra ihop. Jag har inte alltid känt och tänkt på detta vis men numera gör jag det och det kan vara ganska enkelt om man är beredd på att göra egna förändringar.

För snart nio år sedan så gick jag in på ett gym, jag hade brutit foten på två ställen och ville verkligen med hjälp av övningar från sjukgymnast få foten i samma skick som innan, jag kämpade på i ca sex månader innan jag insåg att min träningstid låg tidigt på morgonen innan jag börjar arbeta i samma veva försökte jag att sluta röka. När jag fått in mina träningsrutiner tre dagar i veckan tidigt på morgonen, kunde jag fortfarande känna som om bara halva jag mådde bra, något fattades.

Det var då min självutveckling började, jag mådde dåligt jag grät och kände så starkt att det måste till en förändring, jag skaffade mig en coach som hjälpte mig igenom en hel del svårigheter. Sedan ramlade jag in i en tvåårig medium utbildning genom en god vän som ledde mig till kurs läraren och numera vän Maria Therese, den kursen hoppade jag på med både tvivel och spänning.

Jag fortsatte att träna styrketräning, jag tänkte på vad jag stoppade i munnen, jag jobbade hårt med mig själv och insikterna kom till mig. Jag har alltid varit intresserad av det mediala, så passande att Maria Therese undervisade i fler kurser som kunde hjälpa mig att förstå mig själv och att växa i mitt självförtroende och min självkänsla. Kurserna och alla dessa människor och fick mig att förstå den gemensamma nämnaren nämligen andevärlden, så för första gången fick jag till mig vart jag skulle hamna när min tid här tar slut. Kurserna som jag gått är healing, transhealing tarotläggning, schamansk healing och medium utbildning, under alla dessa kurser fick jag lära känna mina guider, mina vägvisare, så härligt.

Jag har också under denna period läst till hälsoinspiratör och diplomerad kostrådgivare så vill jag kan jag arbeta som livsstilsrådgivare. Jag funderade mycket på hur jag skulle få detta att förenas i något bra alla dessa kurser/utbildningar tillsammans….. Allt blev så småningom klart för mig. Jag har även byggt på med mer saker som har visat sig vara viktigt för min andliga och hälsosamma utveckling, såsom meditation, återhämtning, jordning, hel mat, alltså mat som inte är processad och ett och ett annat spinning pass jag lyssnar mycket och noga på min kropp och min intuition, självklart kommer livet emellan ibland och saker rubbas men jag hittar alltid tillbaka till det som gör mig gott, en del hälsa och en del andlighet….tack för att ni läst vi hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *