Att göra ett gott intryck inför folk

Sponsrad inlägg i samarbete med tandblekning.nu

Det är alltid bra att göra ett bra intryck när man möter nya människor

Människor kommer alltid att komma ihåg hur du var första gången de mötte dig. Även om det går flera år så är deras första möte med dig det som etsar sig fast i deras minne. Tänk dig när du ska på en anställningsintervju hur noga du förbereder dig.

Tips på hur du förbereder dig inför ditt första möte

  1. Var alltid lagom fin klädd dvs kavaj och inga smycken och bara kammad fint hår
  2. Ha inte för mycket smink det räcker med mascara
  3. Sätt för guds skull ingen parfym på dig det räcker med en deoderant
  4. Tänk på ditt leende har fina bleka tänder och gör helst en tandblekning inför detta möte. Du behöver verkligen visa upp fina vita tänder så att du vågar visa fram tänderna om någon drar ett roligt skämt för dig.
  5. Ta reda på allt om företaget så du inte ser ut som ett sågspån när de säger något du aldrig hört förut. Du ska verkligen kunna allt om dem. Tex deras historia och vilka kända personer som har jobbat där. Samt även ta reda på hur allt startades. Numera finns google så det går att hitta mycket fakta om företaget.
  6. Följ deras instagram långt före så du inte missar något
  7. Berätta gärna något udda om dig själv tex om du samlar på något som tex äggkoppar
  8. Dela med dig om du också jobbar med välgörenhet

Att söka jobb är inte alltid det lättaste. Det blir desto svårare om du har missfärgade tänder och inte vågar skratta.  Då bir din anställningsintervju svårare och de kommer märka att du är obekväm av dig. För det gäller att vara så avslappnad som möjligt.

För att också slippa missfärgade tänder tänk på att alltid ha en droppe mjölk i ditt kaffe eller te för det gör att dina tänder inte blir så missfärgade. Samt glöm inte tandtråd som är nästan lika viktig som själva tandborstningen. Många människor glömmer bort sina tänder och det blir inte bra med tiden. Man vill ju slippa tandläkare i den mån det går. Om du har extra tid besök gärna en tandhygienist med jämna mellanrum så att de tar bort tandsten. Om du dessutom har för mycket tandsten måste de ta till borren. Sist jag tog bort tandsten vägrade jag låta dem borra de fick göra det manuellt dvs för hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *