Inreda barnrummet som i skolan med siffror mm

Siffror och tal är en del av vår vardag, vi kan lita på dem, de är grunden för hela vår naturvetenskap, de står för klarhet och förnuft.

Men det finns en annan sida som är fylld av mystik, gåtfulla krafter, talmagi, talmagi har funnits så länge som vi människor har skrivit och räknat tal, det är den sidan som jag skriver om. Med talen kunde man få hjälp att förstå och tolka sin egen personlighet och även andras. Bevis finns redan 30.000 år bakåt, bevis för att människor försökt att räkna solvarvet som bestod av 30 dagar, senare insåg man att det även gick att räkna på måncykeln, man grubblade mycket på hur man kunde få ihop dessa, till slut blev det en kalender, de olika beräkningar med solvarv och måncykeln gjorde att de magiska talen 7, 12, 13 uppstod. Skulle du känna dig bekväm med att bo i ett hotellrum med siffran 13 eller kanske ha gatunumret 666, men visst är det väl så att du också har en speciell siffra, ett lyckonummer som du föredrar framför andra tal.

Numerologi visar talens egenskaper och energier via dem kan du tolka vem du är, dina egenskaper, hur andra upplever dig och hur din framtid ser ut. Varje siffra bär på en kunskap, du kan utifrån siffror och bokstäver räkna ut vad de 1-9 energierna står för eller tolkas utifrån.

Det finns en grund energi som är kopplad till varje siffra, det finns säkert många olika tolkningar, det här är min tolkning.

  1. Start, ny början, ta form
  2. Balans, tvåsamhet, samarbete
  3. Möjlighet, kreativitet, starta projekt
  4. Stabilitet, struktur, trygghet
  5. Sökande, förändring, stress
  6. Harmoni, jämnvikt, gemenskap
  7. Egen vilja, tro, hopp, motivation
  8. Lösning, karma, arbete, agerande
  9. Slutförande, avslut, nöjdhet, erfarenhet

 

Visst är det spännande att läsa av siffror till energi och sedan tolka. Det vanligaste inom numerologi är att man räknar ihop tal med flera siffror till ental mellan 1-9. Det finns förstås flera olika sätt att tolka siffror till ord och betydelser, om du har en stark intuition och eller arbetar som medium och med andevärlden så har du säkert ditt sätt att använda numerologi på.

Något som är intressant är att räkna ut din livskod genom att ta ditt personnummer och plussa i hop siffrorna en och en tills du får ett ental. Nummer 7 är mitt livsvägstal det talet ger mig info om mina grundläggande talanger, energier och färdigheter, det kan även ge ledtrådar så som yrkesval sociala och nära relationer som utifrån dina förutsättningar kan påverka val du gör.

Se dessa siffror som vägledare i livet, och hintar om vad som kan komma. Lycka till med räknandet, tolkandet och din egen intuition och glöm inte att ha kul. Ha det gott Anne-Lie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *