Alltid lika spännande att flytta

Det är inte fota jag flyttar men när jag väl gör det så känner jag att det är lika spännande. Det känns som om man får en ny start i livet. Man rensar verkligen bland alla saker man äger och alla möbler. På tal om kläderna som man aldrig vågade slänga och nu bara slänger massor för att helt enkelt få sortera och rensa.

Man brukar tala om vårstädning men vad är mer spännande än en flyttstädning eller hur? Jag brukar göra som så att jag lägger allt respektive kartong och på dem skriver jag exakt vad som finns i dem. Sedan skriver jag också vilket rum de tillhör tex om det ska vara i köket eller om kartongen ska flyttas till sovrummet. På detta sätt slipper man dessutom leta efter kartongerna för att sedan plocka ur varorna också.

Något som kanske inte är lika roligt måste ju vara att flytta in allt till ett förråd först. Man vill liksom flytta direkt och börja inreda och dona. Det finns numera massor av företag som faktiskt hjälper till med denna bit som man kanske tycker är minst spännande. Hur spännande kan det vara att bara jobba för att lämna sakerna i ett förråd?

Vi människor gillar att inreda men vi är kanske inte så angelägna om att lägga in våra varor och möbler i ett förråd. Därför kan du i stället anlita förråd Stockholm om du dessutom bor i närheten så kan du själv bara koppla av lite.

När du väl har anlitat ett företag som hjälper till med ovan hjälp så kan du bläddra i inredningstidningar för att få inspiration eller kolla omkring efter en fin lägenhet att köpa. Sedan beror det på om du ska köpa en lägenhet eller bara hyra en tills du har hittat din drömbostad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *