Plantor & Mässa

För två veckor sedan så planterade jag dessa små underbara frön som kan växa till sig och bli fina, ätbara och vackra plantor.

Jag älskar att titta varje dag i dessa små krukor om det finns en enda liten tillstymmelse till grönt i den svarta jorden och rätt dom det är så finns där något grönt som kämpar sig upp ur jorden med all sin kraft, så vackert och levande. Några av mina plantor har redan blivit så stora att de har fått planteras om i större krukor för att kunna utvecklas i sakta takt och bli starka och stabila……

Denna tiden på året som även kallas vår vinter, den femte årstiden så händer det så mycket, ljuset på morgonen och på eftermiddagen, det efterlängtade ljuset. Värmen när solens strålar når mitt ansikte och det blir magiskt varmt och skönt… jag njuter så. det sägs att det inte blir vår förrän man har hört kråkan kraxa tre gånger i följd, (vädertyda från Uppland). Man kan också välsigna sina frön innan man sår dem, offra en gåva till jorden för att visa tacksamhet och be om god skörd.

Jag har även varit på mässa, Harmoni Expo i Solna en otroligt härlig mässa med allt man kan tänka sig inom andlighet. Kristaller, drömfångare smycken, ängla och tarot lekar i alla möjliga varianter, böcker om det mesta inom det mesta i andlighet, mystik, magi och kärlek och Ljus. Jag införskaffade rökelse som doftade magiskt, jag blev alldelse lugn och harmonisk av doften det var en blandning av Nag Champa och White Sage… behöver nog införskaffa fler av denna sort. Härliga trevliga och andliga människor fanns på plats som erbjöd sina tjänster, sittningar, vägledningar, healing chakra balanseringar, seanser och massage. Helt plötsligt när jag strosade om kring och sög in allt som fanns så kom det en idé till mig som jag kände en enorm värme och ett stort intresse för…. det kommer jag att skriva om nästa vecka.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *