Ingen ska behöva vara ensam ofrivilligt

Man talar ofta om ofrivillig barnlöshet att det finns par som önskar få barn men inte kan få barn. Då är de ofrivillig barnlösa.

Folk kan ha massor av märkliga frågor till folk som saknar barn. Vissa kallar dem för bekväma som om de har valt att vara ofrivillig barnlösa. Folk kan aldrig föreställa sig att det är en trauma som aldrig vill ta slut. Sedan har vi också de som är ofrivilliga singlar. Dessa har inte valt att vara singlar utan de är det pga av att de inte har mött den rätte ännu.

Kanske har man varit gift i 20 år och upptäcker försent hur olika man är? Finns ett par dvs en man och en kvinna som både var ofrivillig barnlösa. Kvinnan trodde länge att mannen och hon var på samma nivå. Dvs hon trodde så gott om den här mannen under hela tiden. En dag vaknar hon upp och inser hur självupptagen han är och hur han bara uppoffrar sig när det handlar om hans egen familj. Han kunde aldrig stå på kvinnans sida och för minsta lilla så gjorde han henne till boven i dramat. Vem som helst i hans familj kunde säga vad de ville om henne. Hon kunde inte göra ett dyft för minsta lilla rörelse från henne fick dem att anklaga henne för massor av saker. De sprang till hennes man och skvallrade om henne för minsta lilla för de visste att han stod på deras sida oavsett vem som har rätt och fel. Kvinnan gjorde aldrig fel mot dem hon gjorde allt för att bli omtyckt av hans familj. Oavsett vad hon gjorde så började de dessutom frysa ut henne.

När de lyste ut henne så blev hon anklagad från sin man igen. Så hon hade ingen på sin sida både barnlös, upprepade missfall och en man som ser till att andra kan trampa på henne. Hennes liv med denna familj var så kvävande att man inte önskar sin värsta fiende detta trauma.

Är det någon som borde skilja sig och söka ny partner för att skaffa familj med så är det hon. Kvinnor som är i denna situation behöver inte leva det livet. Man kan söka ny partner via detjtingsidor för det finns något för alla. Speciellt så ska man önska sig en man som inte har en störande familj. Eller en man som inte tillåter familjen vara störande. För man gifter sig inte med en hel familj utan man gifter sig med EN man. Detta glömmer folk som att kvinnan ovan ska vara tacksam att hon får vara gift med deras son. Ok om det vore en riktig prins dvs barn till en kung då kan man förstå konstiga regler. Men inte ens prinsessa Sofia skulle tolerera ovan familj även om de vore kungliga. Ingen har rätt att göra ned någon annan därför önskar man att alla ska få de liv de önskar sig.

Kvinnan har lärt sig att folk tappar respekten när man inte tror högre om sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *