Denna gunghäst hittade jag på en second hand affär

Den är väldigt gammal, men hur gammal vet jag inte.

Denna är både fin som en inredningsdetalj och kan fortfarande användas då den är i mycket bra skick. Ofta så ser man gamla leksaker i skräckfilmer och därför kanske undviker man att köpa dem.

Tänk inte på sådana filmer utan tänk på vilka behov ditt barn har. Fram till 3 års åldern går det jättebra att rida på nedan häst. När barnet blir äldre bli barnet också tyngre. Då ska man sluta gunga på den så att den inte går sönder.

 

Nedan ser ni ett kök taget från Anne på Grönkulla

Barn älskar inredning som påminner om tex Anne på Grönkulla eller Astrid Lindgrens värld.

Har du en matta som är lite luddig eller har längre hår så kan du använda dig av en enkel gummihandske. Om du sätter på den och drar den över mattan så blir det statiskt och hundhåren fastnar på handsken. Sen kan du bara skölja av handsken. Eller så köper du en borste som du bara använder till mattorna. Borsta åt olika håll på mattan och få upp hundhåren.

Vill du verkligen göra en grundlig rengöring av din matta och som också fungerar på tygmöbler ska du använda bakpulver. Häll över en hel del på mattan och låt det ligga kvar i 10-15 minuter. Sen är det bara att dammsuga mattan ordentligt . Bakpulvret gör så att hundhåren lossnar från mattan och dessutom så blir mattan fräsch av bakpulvret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *