Visste du om att magi existerar på riktigt?

Du kan inreda ett barnrum på ett mycket magisk sätt.

Allt typ av inredning ger en känsla för det vi önskar när vi inreder är att skapa en känsla. När du inreder barnrum behöver du tänka noga vilken känsla du vill ska väckas hos barnet.

Efter att ha läst en del texter/inlägg så kände jag att det finns en del olika syn och uppfattningar av vad magi innebär. Personligt helt enkelt, inga fel eller rätt, inga regler som man behöver följa, väldigt skönt anser jag. För mig så är magi ganska mycket att vistas i naturen, känna lyssna att få ro, en slags meditation då du kan öppna ditt inre för att nå ditt undermedvetna och genom det nå in i din magiska värld. Något som jag har funderat över är vad vill jag uppnå med magi, vad är syftet? I mitt fall är det att kunna hjälpa och ge människor det som dom behöver. I detta fall vill jag ge barnen en magisk känsla genom att inreda med känsla och magi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *