Söt rosa klädskåp för barn

Denna mycket söta klädskåp passar bra både för spädbarn och för små barn.

Den är dekorerad och mycket söt samt rosa exakt vad som skulle passa in hos en liten prinsessa. Helst ska hela rummet gå i rosa så att det blir en skimrande dröm för barn. Det som gör hela möbeln söt är dessa tassar som ser ut som riktiga ben och är en typ av rokoko möbel. Den är så pass liten att den är lättplacerad.

Denna kan man även använda även om det inte är ett barnrum man vill möblera. Den passar in i alla rum då den är klassisk och stilren, Fast denna barnmöbler är verkligen mycket fin.

Mått:

  • Höjd 115 cm
  • Bredd 80 cm
  • Djup 40 cm

Den finns i 6 olika färger och är handgjord från ett fint familjeföretag. Den görs på beställning och kostar lite över 7000 kr. Tänk på att man beställer möbler bara en gång och sedan kan bevara den hela livet. Detta är verkligen inget impulsköp så tänk noga innan du bestämmer färg också så det ska passa resten av inredningen i ert barnrum eller i ett annat rum.

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *