Inred barnrummet med miniatyr figurer

Barn älskar allt som är smått och litet därför är miniatyrer något för barnens inredning.

Det kan vara svårt att leka med miniatyrer för de är mest för att se på och njuta av. Du ska inte inreda med miniatyrer om du har barn under 3 år. Du kan då antingen bygga ett dockskåp eller så köper du ett färdigt byggt dockskåp. Det är oftast mycket billigare med dockskåp än själva möblerna och sist alla miniatyrerna som ska ta plats i varje rum.

Nu har man sett att folk även gör smycken av miniatyrer så det är inte bara barn som använder miniatyrer utan även vuxna har börjat göra det. Själv har jag alltid älskat miniatyrer och har nog säkert huset fullt. Jag skaffade dem så klart innan jag fick barn. När barnen var små la jag undan dem och plockade sedan fram dem igen när de blev lite större.

Du kan göra både halsband, armband och örhängen av dessa miniatyrer. Tänk dig ett halsband med flera olika miniatyrer som korv, ägg och glass.

Här ser ni både ägg och bröd i form av örhängen som hänger i ett skåp av miniatyr.

Barn stökar till så lätt och då behöver man verkligen anlita städhjälp från Stockholm och Huddinge så att du kan ha tid för annat.

För barn kan man också använda bredspektrum CBD olja om de har tex adhd för att göra dem lugnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *