Inreda barnrummet med fina barntavlor

Man vill så gärna köpa fina barntavlor till barnrummet och alltid bevara det fina minnen man har.

Själv har jag kolla runt på olika sidor på nätet för att hitta de finaste posters för barnrummet och här är några fina jag har valt ut.

Dessa är posters för små och stora barn

Jag gillar när det är björnar för det påminner mig om sagan om björnfamiljen som fick besök av ett bar som åt deras mat och sov i deras sängar.

Sedan älskar jag även djur som har människokläder på sig som ni kan se nedan. Här ser ni katter med kläder och katter är det bästa husdjur man kan ha om man har små barn. Kaniner ska man undvika för kaniner är så rädda för allt så barn är något de verkligen inte kommer att gilla. Kaniner blir också lätt stressade av allt och barn som skriker är nog det värsta för dem. ‘

Du kan också hitta fina tavelvägg på sidan som kan passa just din inredning. Är det ett barnrum du ska inreda så väljer du tavelvägg därefter som passar till dina barn. Du hittar alla dessa fina posters mm hos Gallerix som har massor av fina utbud till all typ av inredning.

Själv valde jag tavlan med den feminina katten som ni kan hitta på barntavlor.

Tänk på detta när du ska inreda tavlor till ett barnrum

  • Välj färger som passar in i rummet så det inte skär sig
  • Pastellfärger passar barnrum bäst för då sover barnen bättre
  • Du kan även ha tavlor i taket så att nyfödd bäbis kan ha något att se på när barnet vaknar. Då börjar de inte gråta direkt utan kan titta upp till taket för att själv få inspiration. De brukar ha tavlor i taket hos tandläkaren för att vi som besöker tandläkaren ska ha annat att tänka på än att bli rädda för tandläkarna.

Denna kan också passa in på ett barnrum dvs en tulpan som jag beställde hem direkt.

Nu kan du som läsare också beställa dessa för 30 kr rabatt om ni anger kode rabatt30 gäller i 30 dagar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *