Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kost & Livsstilsrådgivare

Om du känner att en förändring behövs liten eller stor spelar ingen roll. kaffe online.

Förändringar är alltid viktiga så jag kan coach dig dit du vill. Utifrån dig och dina möjligheter är det kosten som du behöver förändra så finns jag där och hjälper dig. Kontakta mig på mail och berätta hur du funderar. Priset är individuellt och jag utgår ifrån hur mycket av min tid som du behöver. kaffe online

Mail: Lieshalsovarld@gmail.com

Jag är premiumbloggare på bloggportalen blogbiz.se

För annonsering och sponsring på bloggen vänligen maila anneliekallastrom@blogbiz.se

kaffe online

Något jag rekommenderar är att man dricker kaffe i den mängd som är bra för kroppen. Jag har själv provat Delgado kaffet och känner att den är utmärkt för min kropp på alla sätt. Den har även hjälpt mig med IBS. Delgado kaffet har hjälpt massor av människor med hälsan. Då detta kaffe är bra för viktminskning, immunförsvar och för hälsan i övrigt.

Var hälsomedveten

Allt med hälsa är viktig för oss människor. Det är inte förrän vi hamnar på botten som vi verkligen tar itu med vår hälsa. Tex om någon har gått upp i vikt så pass mycket att det börjar bli en hälsofara. Eller att man känner att det inte finns någon energi kvar. Hur man än gör så är vår hälsa det absolut viktigaste vi har. Hälsan är något vi måste vara rädda om oavsett ålder.

Nyårslöfte

Har ni någon gång hållit en nyårslöfte om att äta bättre eller att ni ska börja träna? Det är ofta vid nyår eller en måndag som man vill ändra sina vanor. Du kan ändra dina varor när du vill det är aldrig försent.

Kaffet är nyttigt

Kaffe är rikt på antioxidanter som är nyttiga, håller dig frisk och får dig på bra humör. Oftast förknippar vi antioxidanter med färgstark mat som till exempel frukt och grönt – men en amerikansk studie visar att kroppen har extra lätt att ta upp antioxidanter från just kaffe.

Tre koppar kaffe per dag är en rimlig mängd.

När det gäller förbränning så finns dock inga klara belägg för att kaffet skulle ha några positiva effekter. Som vanligt är det lagom som gäller. Tre koppar kaffe per dag är en rimlig mängd. För gravida är det nya regler som gäller på max 2-3 koppar per dag.

Hjärtklappning och yrsel

För mycket kaffe kan bland annat göra att man hjärtklappning och yrsel. Hos den med känslig mage kan kaffe orsaka problem eftersom det snabbar på systemet och kan göra dig uppblåst. Sorten spelar också roll. Bryggkaffe verkar vara det bästa medan kokkaffe har visat sig vara sämre för hjärtkärlhälsan så det kan du undvika.

 

Köpa kaffe online

Till startsidan