Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Samarbete och kontakt

För samarbete och sponsring av bloggen vänligen maila till anneliekallstrom@blogbiz.se

Order förändring kan innebära olika för olika människor, det kan vara själsligt, andligt, det kan stå för kraft, hälsa, styrka, livsstil, kost, energi kanske till och med healande ljus och kärlek. kungahuset

Jag heter Anne-Lie och detta är min hälsovärld.
Jag är livsstilsrådgivare och kostrådgivare jag brinner för hälsa kost och välbefinnande. Det finns även en annan del som jag brinner för och det är helande och vägledande, själsligt och andligt. Dessa två bitar försöker jag att få ihop till en livsstil som jag gärna vill förmedla.

En ny livsstil, ett steg i taget..👣 👣

 

Anne-Lie Källström
Svensboda, Norrtälje
Mobil: 070-423 10 45
Mail: lieshalsovarld@gmail.com

Healing eller helande är en alternativmedicinsk verksamhet, där man genom enbart andliga metoder försöker behandla sjukdomar. Healing utförs ofta genom att healern håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den utförs också på distans.

Healing, eller energihealing, är ett samlingsnamn för olika tekniker som undersöker och påverkar det mänskliga energifältet (auran). Detta gör man för att utvecklas som person och för att uppnå bättre hälsa, både fysiskt och psykiskt, socialt och andligt.

Enligt tankesättet bakom energihealing så består du, förutom din fysiska kropp, också av subtila energier. Dessa formar ett energifält som finns både runt din kropp och inne i den. I energifältet finns dina känslor, tankar, grundstrukturen för din fysiska kropp, ditt sociala samspel med andra, samt din andlighet.

Detta innebär inte att din fysiska kropp är betydelselös, eller att det som västerländsk forskning och medicin kommit fram till inte skulle vara sant. Den fysiska kroppen och energifältet är helt enkelt två olika system som samspelar med varandra, och båda kan behöva behandlas för att uppnå bättre hälsa.

Vid en healingbehandling så använder sig din behandlare, en healer, av sitt eget energifält för att påverka ditt energifält mot en bättre funktion och hälsa. Ungefär som när en massör använder sin egen kropp, sina händer, för att påverka din kropp till en bättre funktion.

Till startsidan